Finca's en landhuizen te koop in Javea

Het vissers- en boerendorp Javea is hier al honderden jaren aanwezig en er zijn enkele eigendommen die 200 jaar oud zijn, de meeste van deze eigendommen worden beschreven als finca's. Sommige kopers hebben het geluk een originele finca te koop in Javea te vinden en te kunnen betalen. Deze eigendommen hebben meestal een uitgestrekt terrein, vaak met fruitbomen en fantastische naya's.

Als koper zul je het woord naya vaak horen of zien. Dit komt van deze finca's, het is een overdekt terrasgedeelte dat schaduw biedt, maar ook een praktisch gebruik is voor het drogen van druiven, amandelen en ander fruit, weg van eventuele regen. Alle nieuwe huizen in dit gebied zijn gebouwd met een overdekte buitenruimte, vanwege de zomerse hitte heb je schaduw nodig als je buiten wilt zitten.

Er zijn veel eigendommen in finca-stijl te koop rond Javea en het is een geliefde stijl van onroerend goed die is gerepliceerd in modernere eigendommen. Als u een nieuwere finca koopt, krijgt u alle traditie en stijl van een originele finca, maar met wat recentere moderne gemakken.

Er zijn een aantal prachtige originele en replica's te koop in Javea rond het Montgo-gebied en verder richting Jesus Pobre. Het is een stijl van onroerend goed waar velen de voorkeur aan geven, omdat ze zoveel karakter en een echte geschiedenis van het gebied bieden.

Er zijn maar heel weinig originele finca's die niet zijn gerenoveerd en een koper zou heel hard moeten zoeken om er een te vinden, waardoor het een gewild huis is.

Er is een geweldige geschiedenis van een architect genaamd Leonard Krevine die ongeveer 50 jaar geleden een 200 jaar oude finca kocht in het Montgo Valls gebied en vervolgens vele finca's in hetzelfde gebied ontwierp en bouwde om deze stijl te repliceren. Je zult vaak vastgoedadvertenties voor een finca zien. te koop in Javea met vermelding dat het een Krevine-finca is. Helaas is hij inmiddels overleden en is zijn oorspronkelijke finca een paar jaar geleden door zijn familie verkocht. Af en toe komt een van de door hem gebouwde eigendommen op de markt en ze ademen het prachtige finca-karakter uit.

Javea Home Finders hebben een uitstekende reputatie in het vinden van specifieke soorten eigendommen voor hun klanten en als u op zoek bent naar een originele finca of een eigendom in die stijl, dan zullen ze al hun lokale contacten, die ze gedurende vele jaren hebben opgebouwd, gebruiken om die perfecte finca te vinden. voor jou.